"Give, and it will be given to you!"
www.sarra.ro
home     about us    projects     donations     sponsors     contact

 

Welcome

Today is:


Support for our Association

    Everybody is welcome to help these children who have had a fate not too happy before, but now you can change this.

more details click here...

Projects in progress

Proiect "O VIATA MAI BUNA PENTRU COPII!"

  Plecând de la realitatile sociale, Asociatia Umanitara Sarra 2005, conform cu statutul sau de functionare, are spre monitorizare 10 copii, cu vârste cuprinse între 15 si 17 ani, orfani de un parinte sau de ambii. Acesti copii sunt prinsi in sistemul de învatamânt. Asociatia Umanitara Sarra 2005 i-a ajutat pe acesti copii prin intermediul acestui program, cu alimente, haine plus sprijin material.
  Prin acest program avem în vedere reducerea si eliminarea urmatoarelor aspecte sociale:
•  abandonul scolar, la care recurg de cele mai multe ori acesti copii
•  sentimentul de excludere
•  problemele grave de adaptare dupa pierderea a unuia dintre parinti
 Pentru a continua acest program, precum si pentru a include mai multi copii cu astfel de probleme în acest proiect va rugam sa faceti o donatie în conturile Asociatiei Umanitare Sarra 2005.
 

 


Proiectul   "PARTICIPA LA CONSTRUIREA UNEI CASE"

    Înca de la început, Asociatia Umanitara Sarra 2005, a demarat o serie de proiecte sociale care sa intervina in sprijinul copiilor cu probleme sociale. Multe dintre aceste proiecte sunt în derulare. Urmarim prin acest proiect sa acordam sanse egale tuturor care, independent de vointa lor, au ajuns la periferia societatii. Un astfel de proiect este ? PARTICIPA LA CONSTRUIREA UNEI CASE ?. Acest proiect se adreseaza copiilor abandonati în spitale sau maternitati. Dupa vizitarea unor astfel de institutii, voluntarii nostri au întocmit rapoarte privind starea unor astfel de copii. Redam mai jos concluziile la cere s-au ajuns:
•  cresterea fara supraveghere atenta afectiva a unor persoane dedicate pentru aceaste actiuni.
•  contaminarea cu unele boli specifice mediului spitalicesc
•  lipsa de armonie în cresterea copiilor
   Pentru aceasta si multe altele asociatia noastra si-a propus sa construiasca o casa în care sa fie inclusi si îngrijiti în jur de 10-15 copii. Aceasta metoda este conforma cu normele Comunitatii Europene. Pentru derularea acestui proiect este nevoie de 50.000 €, pentru care va rugam sa faceti o donatie în conturile asociatiei.        

 

 

 
Asociatia Umanitara Sarra 2005 ©. All rights reserved